Over Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Wanden en plafonds

Werkzaamheden

Wanden en plafonds worden over het algemeen behandeld met speciale latex en muurverven. Dit wordt vaak sauzen genoemd.​ Het sauzen kan worden gedaan in zowel lege ruimtes als in een ingericht interieur. Wij zorgen voor het afplakken en afdekken van meubels en andere zaken die niet behandeld hoeven te worden.​ Een andere techniek die we regelmatig gebruiken, is het spuiten van wanden en plafonds. Het resultaat is egaal en streeploos, maar niet in elke ruimte toepasbaar. Bij ons bezoek vooraf, bekijken we of dit een goede keus voor de ruimte is.

Voordelen voor uw wanden en plafonds

Een eenvoudige manier om uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look te geven. Bovendien zorgen de producten die wij gebruiken ervoor dat u de muren met een vochtige doek kunt schoonmaken. Wilt u uw muren extra beschermen tegen vuil en stoten, dan hebben wij daar ook prima oplossingen voor die we graag met u doornemen.

Kwaliteit van wanden en plafonds

Bij Smits Schilderwerken maken we gebruik van een speciale techniek. Hierdoor krijgt u een mooi egaal resultaat en behoren strepen tot het verleden.
Het sauzen van wanden volgt vaak na het aanbrengen van glasvezelbehang. Op deze manier ontstaat een optimaal resultaat. Kijk hiervoor ook op onze behangpagina.

Schilderwerk

Bescherming, renovatie, restauratie of gewoon een nieuwe kleur.

Lees verder
Sauzen

Uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look met sauzen of spuitwerk.

Lees verder
Behangwerk

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon.

Lees verder
Stucwerk

Een strakke stuclaag geeft uw wanden en plafonds het uiterlijk dat u graag wilt.

Lees verder

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?Neem contact op

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.