Over Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Een greep uit onze diensten

Of het nu gaat om vakkundig onderhoud van de buitenkozijnen, een nieuwe kleur op de muur in de kinderkamer of speciaal stucwerk in de badkamer. Bij Smits Schilderwerken denken we graag met u mee. Bekijk onze werkzaamheden en als u wilt weten wat een schilder kost? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte.

Schilderwerk

Bescherming, renovatie, restauratie of gewoon een nieuwe kleur.

Bescherming tegen schade door veroudering of verwering. Renovatie of restauratie met traditionele materialen en technieken. Eenvoudigweg een nieuwe stijl door een verandering van kleur. Onze werkzaamheden op het gebied van schilderwerk liggen voornamelijk bij het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgen wij ook de restauratie- of renovatiewerkzaamheden van monumentale woningen en kerken.


Lees verder

Wanden en plafonds

Uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look met sauzen of spuitwerk.

Wanden en plafonds worden over het algemeen behandeld met speciale latex en muurverven. Dit wordt vaak sauzen genoemd.​ Het sauzen kan worden gedaan in zowel lege ruimtes als in een ingericht interieur. Wij zorgen voor het afplakken en afdekken van meubels en andere zaken die niet behandeld hoeven te worden.​ Een andere techniek die we regelmatig gebruiken, is het spuiten van wanden en plafonds. Het resultaat is egaal en streeploos, maar niet in elke ruimte toepasbaar. Bij ons bezoek vooraf, bekijken we of dit een goede keus voor de ruimte is.


Lees verder

Renovlies- en glasvliesbehang

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon.

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon. Naast de decoratieve papieren behangsoorten zijn wij specialist in het plaatsen van glasvezelbehang. Glasvezelbehang wordt ook wel glasvlies, renovlies, glasweefsel of scan genoemd en het is uitermate geschikt voor iedere muur. Wij plaatsen het voor het wegwerken van barsten of scheuren, maar ook voor het versterken van hele muren. Bijvoorbeeld na het stucen om schade door stoten te verkleinen. De muren en plafonds van nieuwbouwwoningen blijven vaak nog een aantal jaren na de oplevering ‘werken’. Om te voorkomen dat u snel met scheuren zit, gebruiken wij hier vaak renovlies als basis.


Lees verder

Stucwerk

Een strakke stuclaag geeft uw wanden en plafonds het uiterlijk dat u graag wilt.

Naast het traditionele stucwerk om uw muren en plafonds mooi egaal te maken zijn wij ook actief op het gebied van 'special effect stuc'. Hiermee geven we uw ruimte een zeer bijzondere uitstraling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Lees verder

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?Neem contact op

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.